NL FR

Stellingbouw voor nieuwbouw en renovaties

Bent u voor uw bouwproject op zoek naar een specialist in het plaatsen van stellingen? Dan kunt u bij Algemene Antwerpse Stellingbouw in Herentals terecht. Zaakvoerders Danny Clissen en Johan Versweyvelt plaatsen stellingen voor dakwerken, gevel- en schilderwerken én renovaties. Bij ons zijn zowel losstaande modellen als de combinatie met een trappentoren mogelijk.

Over koepels en afdaken

Een stelling bouwen is vakmanschap. Danny Clissen heeft ervaring als chef-monteur en medevennoot in de stellingbouwsector en is een gediplomeerd veiligheidscoördinator. Onder zijn deskundige leiding bouwen wij uw veilige stelling.

Om verzekerd te zijn van topkwaliteit werken wij met hoogwaardig materiaal zoals Plettac en Layher. Deze merken beschikken over voldoende speciale onderdelen om stellingen aan te passen aan uiteenlopende omstandigheden.

Wij plaatsen onder meer stellingen over koepels en afdaken en bouwen vanop daken. Bij de constructie kunnen we ook brede kaders voorzien op de onderste etage zodat voetgangers een ruime en veilige doorgang hebben. De steigers worden indien nodig voorzien van zeilen.

Uw vragen zijn welkom

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Algemene Antwerpse Stellingbouw in Herentals? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Herenthoutseweg 151
2200 Herentals - België


014 /70 69 61 ( Maatschappelijke zetel ) 
0498 / 51 92 01 (Zaakvoerder)
0495 / 80 17 92 (Office Management)

info@aas-stellingbouw.be
BTW BE0884 324 650

Ma - Vr: 08.00 – 18.00
Za - Zo: Gesloten