NL FR

Veilige stellingen bij Algemene Antwerpse Stellingbouw in Herentals

Bent u actief in de bouwsector? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het plaatsen van de stellingen is. U wilt toch dat uw werknemers in veilige omstandigheden aan de slag kunnen? Doe daarom een beroep op de jarenlange ervaring van Algemene Antwerpse Stellingbouw.

Grote en kleine bouwprojecten

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van trappentorens en stellingen in Herentals en omgeving. Daarbij beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan soorten en maten. Of het nu een groot of klein project is, wij hebben de oplossing in huis. Service en flexibiliteit zijn niet voor niets onze grootste kwaliteiten.

Verder bieden wij ook bouwliften aan om het transport van uw goederen op een veilige manier te verzekeren. U kunt het bedrijf inhuren voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij werken voornamelijk voor professionals, maar ook particulieren zijn meer dan welkom. Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze fotogalerij.

Uniek in de stellingbouwsector

Algemene Antwerpse Stellingbouw (AAS) werd in 2006 opgericht door Danny Clissen en Johan Versweyvelt. Ze besloten hun krachten, studie- en werkervaringen te bundelen om een bedrijf uit te bouwen dat uniek is in de sector. Ze bouwden het uit tot een referentie in de stellingbouwsector op het gebied van vakmanschap, veiligheid en prijs-kwaliteit.

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over de werkmethode van Algemene Antwerpse Stellingbouw in Herentals? Neem dan zeker contact op. Wij kunnen meteen een offerte maken voor uw stellingen.

Herenthoutseweg 151
2200 Herentals - België


014 /70 69 61 ( Maatschappelijke zetel ) 
0498 / 51 92 01 (Zaakvoerder)
0495 / 80 17 92 (Office Management)

info@aas-stellingbouw.be
BTW BE0884 324 650

Ma - Vr: 08.00 – 18.00
Za - Zo: Gesloten